Menu
نقاط ولاء
+

أيس كريم نباتي بشاي إيرل جراي:

  • حليب جوز الهند كامل الدسم 360 ml
  • يام أرجواني محفوظ 400 g
  • بودرة الأروروت 15 g
  1. أيس كريم نباتي بشاي إيرل جراي:

    • في كسرولة عميقة، سخّن لبن جوز الهند لحد ما يوصل لدرجة الحرارة العادية. شيل اللبن من على النار.
    • وابدأ ضيف ليبتون شاي الإفطار الإنجليزي وسيبهم يتنقعوا في اللبن لمدة من 20 إلى 30 دقيقة. وبعدين صفيهم.
    • اخط اليام الأرجواني المحفوط مع لبن جوز الهند المنقوع فيه الشاي وبودرة الأروروت في الخلاط لحد ما يبقوا خليط ناعم.
    • انقل الخليط لماكينة الأبيس كريم واللي مظبوطة على إعدادات المصنع.
    • خلي ماكينة الآيس كريم تضرب الخليط لحد ما يوصل لأول مرحلة من الجيلاتي واحفظه في عبوات مغلقة في الفريزير.
  2. نصيحة الشيف:

    • حاول تقدم الآيس كريم ده بين الوجبات الرئيسية كفاصل منعش عشان يصحي شهية الزباين من تاني ويطلبوا أكل جديد.