Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

طريقة التحصير:

  • بيض 3.0 pc
  • الحليب 300.0 ml
  • ثوم مفروم ناعماً 30.0 g
  • ال7 توابل 10.0 g
  • مسحوق الكمون 5.0 g
  • فلفل أسود حصى 5.0 g
  • كزبرة خضرا 20.0 g
  • بقدونس 20.0 g
  • ريحان مفروم 1.0 g
  • لحم بقري مفروم 2000.0 g
  • معجون الطماطم 150.0 g
  • فتات الخبز المطحون (البقسماط) 250.0 g
  • زيت زيتون 50.0 ml
  • بصل مبشور ناعم 300.0 g
  • بطاطس مقطعة مكعبات صغيرة 500.0 g
  • فلفل احمر مقطع 300.0 g
  • ماء 2.0 l

زباينك بيحبوا الكفتة؟ يبقي مفيش أحسن من الوصفة دي علشان تقدم واحد من الذ أطباق الكفتة بنكهة مُعززة باستخدام صوص ديمي جلاس كنور. ضيف الطبق ده لقائمة رمضان في مطعمك السنة دي.

...

التحضير

  1. طريقة التحصير:

    • في طبق غويط متوسط الحجم أخلط البيض واللبن و15جرام ثوم التوابل والأعشاب مع بعض وبعد كدا ضيف لهم اللحمة. أخلط المكونات كويس جدا باليد.
    • استخدم مغرفة الايس كريم علشان تشكل اللحمة في صورة كرات كفتة صغيرة وظبط الشكل بأيدك.
    • رص الكفتة على صنيه وأخبزها في الفرن لمدة 20 دقيقة بدرجة 170 مئوية.
    •  سخن زيت الزيتون علي نار متوسطة وضيف قطع الدجاج وسويها لمدة دقائق لحد ما تكتسب اللون البني، بعد كدا أرفعها من على النار وسيبها علي جنب لحد وقت الاستخدام.
    • أغسل وقطع الكزبرة.
    • شوح البصل والفلفل والبطاطس في حلة علي نار منخفضة الي متوسطة لحد ما البصل يذبل وبعد كدا ضيف الثوم والكزبرة المقطعة وأقليها لمدة دقيقة.
    • ضيف معجون الطماطم وأطبخ الخليط لمدة دقيقتين مع التقليب.
    • ضيف المياه وصوص ديمي جلاس كنور وقلل النار لحد ما المزيج يغلي ببطيء بعد كدا ضيف كرات الكفتة وسيبها تستوي مع الخليط لمدة 10 دقائق.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة