Menu
نقاط ولاء

اسم الشيف: ديفيد البيطار

لقب الشيف: المالك و الشيف التنفيذي

               مجموعة ATG

                كاسا تاليا

                مازا روف رستو

               مطبخ جوليا

الاتجاه: خضروات لا تقاوم

نصيحة الشيف: "الخلط بين المكونات والابتكار في الوصفة، علشان تدي قيمة وطعم للطبق بإنك تستخدم للخضار تتبيلة وبهارات بعد الطهي"

اسم الشيف: مصطفى جمعة

لقب الشيف: شيف دي كوزين بيير 88

الاتجاه: الأكل التقليدي بشكل معاصر

نصيحة الشيف: "الموضوع ترند اننا نحول أكلنا لحاجة ممكن تتقدم فى أي مكان فى العالم، بحيث نقدر نعمل طبق مصري بنكهات مصرية بس مختلف تماما فى التكنيك و التقديم."

اسم الشيف: مصطفى سيف

لقب الشيف: الشيف التنفيذي في مطعم بيير 88 آند خوفوز

الاتجاه: الأكل التقليدي بشكل معاصر

نصيحة الشيف: "الاستراتيجية بتاعتي لتطوير طبق مصري قديم؛ اني أفكك الطبق و أطور من كل مكون لوحده و الطريقة التانية لوعندنا أطباق البروتين بتاعه قليل فبزود البروتبن و أقلل النشويات وأزوقه، و فى طريقة تالتة إني أشوف الدسم الزيادة فين أو القوام مش مظبوط فين وأحاول أظبطه."

اسم الشيف: سمر كمال

لقب الشيف: شيف استشاري

الاتجاه: قوائم قليلة الهدر

نصيحة الشيف:

"بنفكر فى تقليل الهدر من البداية وأنا بعمل المنيو، هفكر فى الأصناف اللي هستخدمها والهدر اللى هييجي منها هستخدمه فين، كل حاجة أطلع منها طعم أقوى أعمل بيه طبق بأقل تكلفة."

اسم الشيف: عايدة شعبان

لقب الشيف: شيف تنفيذي

الاتجاه: مشاركة ممتعة

نصيحة الشيف: " الطبق لازم يكون فى حاجة مألوفة ترطني بيه حتى لو بشكل مختلف تماما. لما بنشتغل على وصفة لطبق جديد دايما بنفكر فى الألوان و الطعم و القوام."

الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة