أرض الحرية، موطن الشجعان، لكن لينا كاشيفات، نعرف أمريكا كموطن لأجرأ وألذ  أطباق لحوم على الأرض.ودا سبب هايل  يخلي أمريكانا إضافة مثيرة على قوائم الاكل في السنين اللي فاتت. العملاء بيحبوا أطباق لحوم البقر المسحب أو الأضلعه المدخنة.


 

 

أمريكا كبيره وقديمه ومليانه شيفات بيحبوا شغلهم وصوتهم عالي ومسموع. علشان كده الصيحات الجديدة في الأكل لسه بتخرج من امريكا للعالم بشكل مستمر من غير توقف.

 

المدهش أن الأطباق الأمريكية التقليدية بتعتمد على البساطة؛ اعمل حاجه واحده بأحسن طريقة. 


أفرم لحم البقر وضيف شوية جبنة مع صوص الباربكيو، وقدمهم مع الأطباق الجانبية الأمريكية التقليدية . وكده تبقى خلصت. من غير ماتقدم ساندويتش من 12 طبقة مش هتقدر تاكلهم. 
لكن دور أكتر وهتلاقي تقاليد وتقنيات بسيطة ونكهات مختلفه.



 الذ السندوتشات الأمريكية المقرمشه ومليانه صوص

أكلات جنوبية من قلب أمريكا

 نكهة اللحمه مع التتبيلات الأمريكية                                       

 أشهى الصوصات لإكمال الوجبة

 اعمل الوصفات دي بطريقتك، ضيف لمستك، أشبع جوع عملائك واسعدهم وهما هيقفوا على بابك بطلبات اكتر.


اكتشف المزيد عن المطابخ من جميع أنحاء العالم هنا