Menu
نقاط ولاء

انسى السندوتشات الأنيقة المملة. الطريقة الأمريكية هي انك تضيف الذ وأكتر حشوات مقرمشة ممكن تفكر فيها وتغرقها صوصات لذيذه وتحطّها بين أي شيء يشبه العيش.

مفيش حاجة خارج الحدود. من المأكولات البحرية للنكهات الآسيوية. مع الأطباق الجانبية الكلاسيكي، كل قطمه طعمها حرية.

لما نتكلم عن البرجر والساندويتش، القواعد مختلفة شويه في الولايات المتحدة. البرجر بيتعمل من لحم البقر المفروم، ولحم البقر المفروم بس. ولو كنت بتتكلم عن الفراخ أو سمك التونة، فهو ده الساندويتش. 

لما بنتكلّم عن البرجر فالموضوع مسألة إنك تعمل برجر ومميّز وتتأكد إنو الطعم مزبوط  والنكهه قوية. بالضبط زي الوصفة دي.

كل اللي إنت عايزو في البرجر هو لحمه طريه من لحم الضأن والأناناس الطازج المقرمش ولحم البقر المقدد (البيكون)، والجبنه السايحة وصوص هاواي المعمول باستخدام هيلمانز مايونيز عشان تجمع كل النكهات مع بعض.

اكتشف المزيد عن المطابخ من جميع أنحاء العالم هنا