Menu
نقاط ولاء

اسمع، دلوقتي مفيش حاجة هتناسب ثقافة أكلنا اكتر من الأكل الجنوبي من قلب أميركا. 

توابل الكاجون والاطباق من لويزيانا معمولة عشان تتشارك مع أي حد. ايه اللي ممكن يحصل غلط؟

مطعم في عمق جنوب أمريكا بيبيع 500 من دول في اليوم. دلوقتي، احنا معندناش سمك السلور، بس أكيد عندنا سمك بياض النيل أو سمك القاروس كتير. استعمل أي واحد فيهم و هتكون مبسوط!

مش هتلاقي حاجة ألذ مع الأكل الجنوبي أكثر من الشاي المثلج الطازج وخصوصاً الخلطات اللي بيعملوها في جنوب أمريكا لمّا بيحلّوا الشاي الأسود البارد بالسكر أو السيروب، مع الليمون أو الخوخ أو التوت أو النعناع علشان يضيفوا  النكهة المميزة.
مفيش حاجة اسمها شاي مثلج معمول غلط، لأن طول ماهو طازج هيكون طعموا لذيذ، واللمّة الحلوة هتخلي طعموا أحلى كمان!

اكتشف المزيد عن المطابخ من جميع أنحاء العالم هنا