Menu
نقاط ولاء

بصفتك الشيف، فأنت أكيد متحمس بنسبة 100٪ علشان تقدم لعملائك أفضل تجربة أكل ممكنة. لكن انهارده، الموضوع بقى أصعب بكتيرمن مجرد تحضير طبق أكل رائع وجميل.

إحنا في فترة كلها تغيير، مدفوع برغبة عالمية لحماية موارد كوكبنا. ده معناه إن عملائك بشكل متزايد عايزين ييكتشفوا رحلة الأكل من المزرعة للشوكة وإزاي الأكل بيوصل لأطباقهم.  الناس مهتمة تعرف أكتر عن الشفافية الغذائية: استدامة الأكل.

بالنسبة لتحضير الأكل، أهم حاجة تتأكد منها هي إن المكونات اللي بتستخدمها مصدرها مستدام. لما تختار النهج الجديد ده، أنت كا شيف، هتكون بتساعد على إن يكون في إمدادات غذائية للأجيال اللي جايه.

عايزين الشيفات يحسوا بالثقة الحقيقية في المكونات اللي بيستخدموها. ومع وجود عدد أكبر من العملاء اللي بيختاروا المطاعم اللي الأستدامة موجودة في صميم قائمتهم،  و النتيجه مربحه للطرفين. العملاء السعداء سوف يقوموا بنشر طريقتك المستدامة، وده هيكون نتيجه لقدوم عملاء أكثر لمطعمك.

خارج المطبخ، احساس بالسعاده هيغمرك علشان ليك دور مهم في القصة الأكبر. أساليب الزراعة المستدامة بتفيد القضايا الاجتماعية والاقتصادية والبيئية. وكمان بتساعد في تحسين خصوبة التربة وجودة المياه وإمداداتها. انت عارف، على سبيل المثال، إن تزايد إمداداتنا للأكل بتقوم بإستهلاك حاليًا تقريباً 70٪ من مياه الكوكب الصالحة للأستخدام؟ *

في يونيليفر فود سوليوشنز، احنا بنؤمن ان التغيير هيجي من أسفل  إلي أعلي القمة، وعلشان السبب ده عملنا في سنة 2010 صندوق شراكة كبير بقيمة مليون يورو علشان نساعد موردينا على تحسين ممارسة الاستدامة الخاصة بيهم.

و ألتزمنا ان كل المكونات اللي بيتصنع منها منتجات كنور الغذائية تبقي بنسبة 100٪ مستدامة على سنة 2020. كمان كنور بتدعم طرق أحسن للطبخ علشان مستقبل غذائي أكتر استدامة. وده معناه إن النكهات بتتصنع بشكل مستدام من مكونات طبيعية وعالية الجودة، بطرق تحضير جديدة وأفكار جديدة للأطباق. احنا بنعمل الأحسن للأطباق الخاصة بيك، و الأفضل للعالم والأفضل لبكره.

لحد يومنا هذا ، يوجد 25 مزرعة – والعدد بيزيد - فكل أنحاء العالم يبذلوا جهد للحصول على أفضل ممارسات الاستدامة. ده بيتيح لهم إنتاج خضروات وأعشاب بجودة أعلى وتربية الحيوانات بشكل أفضل والنتيجه أن منتجاتنا جودتها أعلى. والتزامهم فعلا له تأثير ايجابي. على نهاية سنة 2013، وفرنا 48 ٪ من المواد الخام الزراعية لدينا بشكل مستدام.

زيت النخيل هو عنصر رئيسي  بيستخدم علشان طعمه وملمسه مش بس من ناحية كنور، لكن كمان كتير من المنافسين بيقوموا بأستخدامه. و أننا حققنا بالفعل هدفنا وهو ان نقوم بأستخدام الزيت من مصادر مستدامة بنسبة 100 ٪. طموحنا علي سنة 2020، هو أن نكون قادرين على أن نقول بفخر إن  زيت النخيل في  كل منتجاتنا مستخلص من مصادر معتمدة، نقدر نتتبعها.

المكونات هى مجرد جزء من القصة المستدامة. احنا كمان بنعالج بصمة الكربون عندنا. في مطبخ كنور الرئيسي في هايلبرون بألمانيا، استهلاك الطاقة قل بنسبة 37٪ وانبعاثات ثاني أكسيد الكربون بنسبة 53٪. احنا بنخطط كمان لخفض الانبعاثات الدفيئة علي سنة 2020 – وده الهدف اللي هيتحقق من خلال ان نوقف نقل منتجاتنا للعملاء عن طريق الجو.

وأكيد مش ناسيين مشكلة البلاستيك

بصفتنا واحدة من أكبر شركات منتجات العناية بالأغذية والعناية الشخصية في العالم، فإحنا بالفعل بنعالج مشكلة البلاستيك PET واسع الاستخدام. اقرأ أكترعن خطتنا المبتكرة لإعادة تدوير البلاستيك هنا.

*Source: Pacinst.org

الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة