تظبيط النكهة والطعم في أطباقك بيحتاج أكثر من خطوة...
من اختيار المكونات بدقة للتسوية المظبوطة والتعديل حسب الرغبة... وده طبعاً ممكن يخليها عملية شاقة، وعلشان كده منتجات مرقة دجاج كنور هتساعدك تتقن وتتحكم في مذاق أطباقك الأساسية باحتراف كل مرة من خلال 3 استخدامات بسيطة.

1. استخدم مسحوق مرقة دجاج كنور لتتبيل الدجاج وتحقيق نكهة طبيعية لذيذة.

2. أطبخ الرز في المرقة المصنوعة من مكعبات مرقة دجاج كنور، طعهما الغني والأصيل حيضيف نكهة لذيذة للرز ويعزز طعم الدجاج بطبقك.

3. نكهة الطعام عادة بتتغير بعد تعرضه للحرارة ولكن ممكن بكل سهولة تعيد لطبقك توازنه وتعزز النكهة من جديد بأضافة رشة من مسحوق مرقة دجاج كنور.

نصيحة الشيف: الملح ممكن يكون اختيارك الأول للتتبيل، لكن لو بتحاول تحقق نكهة غنية ومميزة فهو مش الاختيار الصحيح. مسحوق مرقة دجاج كنور بيساعدك على تعزيز نكهة طبقك من غير ما يطغي على طعم المكونات التانية، وده بيقدملك في النهاية طبق مُشبع بالذ النكهات.