Menu
نقاط ولاء

من المهم إننا نعترف إن المستهلكين أصبحوا أكثر وعى بمبدأ سمك المزارع. فى الأصل كان معتقد أن سمك المزارع غير صحى، لكن دلوقتى فهموا إن السمك الصحى والآمن بيعتمد على كيفية ومكان رعايتة. سمك المزارع ممكن يكون بجودة عالية وكمان مستدام.

الأكل الصحى بيبيع

الأكل الصحى بيبيع

أولاً، الأهتمام بالأكل الصحى فى إزدياد دائم، الضيوف بيشوفوا ان السمك بديل جيد لللحوم ومصدر للبروتين والأحماض الدهنية الجيدة. 

من أجل الأستدامة، استخدم الأسماك البسيطة

من أجل الأستدامة، استخدم الأسماك البسيطة

الأسماك والاستدامة دائماً بيكونوا متوافقين. إزاى؟ أولاً ، ركز على الموسمية. بعد كده شوف "أسماك القمامة" أو الأسماك المتواضعة: الصيد العرضي مثل سلالات الأسماك الصغيرة أو الأسماك ذات القيمة المنخفضة إللى مش عليها طلب. يمكن أن تكون أنواع الأسماك إللى بيتم التقليل من قيمتها مكان رائع للتجربة ومنح عملائك شيئًا فريدًا. ابعد عن سمك القد والتونة إللى بيتم صيدهما بإفراط وتعرّف على أسماك تانية ممكن تديك فرصة أكبر للتجارب.

التنوير

التنوير

الأمر كله يتعلق بوجبات أخف والأسماك بتناسب الاتجاه ده. ليه متتخلصش كمان من الأطباق الجانبية الثقيلة العالية فى الكربوهيدرات وتقدم السمك بالخضروات بطرق إبداعية؟ أو استفيد من اتجاه المطبخ العرقي وجرب تغليف السمك بالتوابل الموجودة فى منطقة البحر المتوسط وقدمها فوق الحمص الدافئ المهروس مع صلصة الخل بالليمون المحفوظة