Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الفراخ المقرمشة:

الصلصة الحارة:

السندويتش:


مصمم للشيفات  المحترفين، شوف وصفة راب الفراخ الحارة: تعليمات التحضير مقسمة إلى مكونات، قائمة كاملة من المقادير المحترفة، أسرار الشيفات  للتحضير. اتميز في  الوصفة دي مع منتجات زي: مسحوق مرقة الدجاج كنور، هيلمنز ريل مايونيز وصوص الفلفل الحلو التايلندي.

...

التحضير

  1. الفراخ المقرمشة:

    • تبّل الدقيق كنور بودرة مرقة فراخ والفلفل الأسود.
    • غمّس مكعبات الفراخ  بالدقيق، ثم بالبيض المخفوق، ثم بفتات الخبز المطحون.
    • اقلي مكعبات الفراخ في زيت غزير، لحد ما يتحول  لونها إلى بني ذهبي . ارفعها من الزيت، وسيبها تنشف كويس.
    • غمّس مكعبات الفراخ بالصلصة الحارة وقلّبها.
  2. الصلصة الحارة:

    • لتحضير الصلصة، اخلط كل مكوناتها مع بعض.
  3. السندويتش:

    • افرد طبقة من هيلمانز مايونيز حقيقي على عيش التورتيلا، وحط فوقها الفراخ الحارة، وكل المكونات التانية. لفّ التورتيلا وحمّصها قبل تقديمها.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة