أوريو تشيز كيك
إيه اللي ممكن مانحبوش في التشيز كيك أو أوريو؟ مع المكونين دول مجتمعين في طبق حلو واحد، هتكون تحلية لذيذة!

المكوّنات
أوريو تشيز كيك
−
+
ج.م.0.0
الطريقة:
بسكويت شوكولاتة
/g
250.0 g
0%
زبدة غير مملحة سايحة
/g
125.0 g
0%
كريما
/ml
500.0 ml
0%
جبنة كريمية، طرية
/g
500.0 g
0%
بسكويت أوريو
/g
100.0 g
0%
/
الطريقة:
-
بسكويت شوكولاتة 250.0 g
-
زبدة غير مملحة سايحة 125.0 g
-
كريما 500.0 ml
-
جبنة كريمية، طرية 500.0 g
-
بسكويت أوريو 100.0 g
التحضير
-
الطريقة:
- ضيف بسكويت الشوكولاتة في خلاط واخلطهم خلط خفيف. ضيف الزبدة واخلط لحد ما تمتزج المكونات. حط الخليط على صينية عميقة مبطنة واضغط عليها. برّدها لحد ما تبقى متماسكة.
- اغلي الكريمة وضيف كارت دور موس فانيليا واخلطها. اخفق الجبنة الكريمية مع الخليط لحد ما يبقى ناعم وبعدها صب الخليط على قاعدة البسكويت المجمدة وشيلها في التلاجة لحد ما تجمد.
- بمجرد ما تجمد، فتت بسكويت أوريو شوية وحطها على السطح. اقطعها وقدم قطعة لكل فرد.
-
نصيحة الشيف:
- قدمها مع صوص التوت أو فاكهة طازة.