قشر البطاطس المحشي
دايماً اختيار مفضل للكل، طبق قشر البطاطس المقرمش مع الجبنة السايحة، البيكون البقري وتشيبوتلي مايونيز هو الطبق الأمثل مع فيلم في ليلة الكريسماس ومشروبك المفضل.

المكوّنات
قشر البطاطس المحشي
−
+
ج.م.0.0
قشر البطاطس:
بطاطس، قشر
/kg
2.0 kg
0%
تشيبوتلي المايونيز:
اللمسة النهائية:
جبنة، شيدر، مبشورة
/g
200.0 g
0%
بيكون، مقطع شرائح ومطبوخ
/g
500.0 g
0%
البصل الأخضر شرائح
/g
100.0 g
0%
/
قشر البطاطس:
-
بطاطس، قشر 2.0 kg
تشيبوتلي المايونيز:
اللمسة النهائية:
-
جبنة، شيدر، مبشورة 200.0 g
-
بيكون، مقطع شرائح ومطبوخ 500.0 g
-
البصل الأخضر شرائح 100.0 g
التحضير
-
قشر البطاطس:
- اقلي قشر البطاطس مرتين.
-
تشيبوتلي المايونيز:
- في طبق، اخلط هيلمانز مايونيز حقيقي وكنور هيكوري باربيكيو صوص.
-
اللمسة النهائية:
- رص قشر البطاطس على طبق التقديم، احشيها بالجبنة والبيكون. ضيف فوقها التشيبوتلي مايونيز وزينها بالبصل الأخضر.