التتبيل الجاف بالخردل و العسل
لما نقول خردل وعسل ، بنفكر في الدجاج! ولكن جرب التتبيله دي مع قطعة سلمون فيليه – صدقنا ، عمرك ما هتندم!

المكوّنات
التتبيل الجاف بالخردل و العسل
−
+
ج.م.0.0
الأسلوب:
عسل
/g
70.0 g
0%
خردل ديجون
/g
200.0 g
0%
زيت
/ml
50.0 ml
0%
/
الأسلوب:
-
عسل 70.0 g
-
خردل ديجون 200.0 g
-
زيت 50.0 ml
التحضير
-
الأسلوب:
- اخلط كل المكونات.
- تبل الدجاج و قوم بشويها علي 160 درجه مئوية لمدة 45 دقيقة أو لغاية ما تستوي.