سلطة الفراخ بجوز الهند مع النودلز المقرمشة
نكهات تايلاند تظهر بوضوح في الوصفة دي من خلال دمج جوز الهند مع التوابل من معجون الكاري الأخضر واللي بيكوّن سلطة منعشة ولذيذة.

المكوّنات
سلطة الفراخ بجوز الهند مع النودلز المقرمشة
−
+
ج.م.0.0
حليب جوز الهند:
بودرة حليب جوز الهند
/g
225.0 g
0%
ماء ساخن
/l
1.3 l
0%
سكر
/g
60.0 g
0%
صوص السمك (الصيني)
/ml
50.0 ml
0%
كنور صوص الفلفل الحلو التايلندي ٦×٩٥٠ مل
/g
200.0 g
0%

حبوب فلفل، أبيض
/g
30.0 g
0%
جذور كزبرة
/g
80.0 g
0%
معجون ثوم
/g
40.0 g
0%
الفراخ:
صدور الدجاج
/pc
10.0 pc
0%
الأعشاب:
نودلز، مقرمشة
/g
400.0 g
0%
كزبرة، مقطوفة
/g
150.0 g
0%
ريحان تايلاندي
/g
150.0 g
0%
فلفل أحمر، طويل
/x
3.0 x
0%
تشكيلة خضروات ورقية صغيرة
/g
150.0 g
0%
/
حليب جوز الهند:
-
بودرة حليب جوز الهند 225.0 g
-
ماء ساخن 1.3 l
-
سكر 60.0 g
-
صوص السمك (الصيني) 50.0 ml
-
حبوب فلفل، أبيض 30.0 g
-
جذور كزبرة 80.0 g
-
معجون ثوم 40.0 g
الفراخ:
-
صدور الدجاج 10.0 pc
الأعشاب:
-
نودلز، مقرمشة 400.0 g
-
كزبرة، مقطوفة 150.0 g
-
ريحان تايلاندي 150.0 g
-
فلفل أحمر، طويل 3.0 x
-
تشكيلة خضروات ورقية صغيرة 150.0 g
التحضير
-
حليب جوز الهند:
- اخفق بودرة حليب جوز الهند مع الماء.
- اخلط حليب جوز الهند مع السكر، صوص السمك، ورق الليمون الأخضر، جذور الكزبرة وبيوريه الثوم.
-
الفراخ:
- اسلق صدور الفراخ في خليط حليب جوز الهند. ارفعه من على النار وسيبه يبرد. قطع الفراخ لشرائح.
- صفي خليط حليب جوز الهند، واحتفظ بيه للتبيلة.
-
الأعشاب:
- لتحضير السلطة، اخلط النودلز، الكزبرة، الريحان، الفلفل، تشكيلة الخضروات الورقية والفراخ مع بعض.
-
للتقديم:
- قدمها مع رشة من خليط حليب جوز الهند المصفى.