Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الطريقة:

التحضير

  1. الطريقة:

    • اغسل الرز وصفيه كويس جداَ وسيبه على جنب.
    • حضر مرقة الرز في 1.5 لتر ماء دافية وضيف عليه صوص الديمي جلاس من كنور وبودرة مرقة اللحمة البقري من كنور وقلبهم كويس جداً وسيبهم يغلوا لمدة 5 دقايق بعدين سيبهم على جنب.
    • .سوى البصل في طاسة مع الزيت بعدين ضيف  الزبدة وكبدة الفراخ لحد ما تستوي بعدين ضيف الزبيب آخر حاجة.
    • في طاسة كبيرة ضيف الزيت والزبدة وبعدها الرز المتصفي وقلبها لمدة 3 دقايق. ضيف عليهم بعد كده المرقة المغلية وسيبهم لمدة 20 دقيقة بعد ما يستووا.
    • ضيف الكبدة وباقي المكونات وقدمها سخنة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة