سلطة البنجر المشوي و البرتقال
سلطة البنجر المشوي و البرتقال هتكون مثيره للإعجاب في قائمة الطعام الخاصة بيك. البنجر المشوي يضيف نكهة حلوة طبيعية لهذه السلطة سهلة التحضير ،و كمان بتكون سبب إرضاء أذواق مختلفة في مطعمك. شوف الوصفة هنا.

المكوّنات
سلطة البنجر المشوي و البرتقال
−
+
ج.م.0.0
البنجر المشوي:
بنجر مطبوخ
/g
600.0 g
0%
زيت زيتون
/ml
50.0 ml
0%
لتحضير الصوص:
عصير كركديه
/ml
50.0 ml
0%
بشر برتقال
/g
5.0 g
0%
ملح
/tsp
1.0 tsp
0%
فلفل اسود
/g
1.0 g
0%
للتقديم:
شرايح برتقال
/g
200.0 g
0%
البصل سليديد
/g
100.0 g
0%
بقدونس
/g
15.0 g
0%
جبنة قريش
/g
200.0 g
0%
بذر كمون
/g
2.0 g
0%
/
البنجر المشوي:
-
بنجر مطبوخ 600.0 g
-
زيت زيتون 50.0 ml
لتحضير الصوص:
-
عصير كركديه 50.0 ml
-
بشر برتقال 5.0 g
-
ملح 1.0 tsp
-
فلفل اسود 1.0 g
للتقديم:
-
شرايح برتقال 200.0 g
-
البصل سليديد 100.0 g
-
بقدونس 15.0 g
-
جبنة قريش 200.0 g
-
بذر كمون 2.0 g
التحضير
-
البنجر المشوي:
- وزع شرايح البنجرعلى صينية مرشوشة بزيت الزيتون ورشها كنور تتبيلة الشواء وولع الشواية لحد ما البنجر يتكرمل.
- هدي الحرارة واسحب البنجر من الفرن.
-
لتحضير الصوص:
- استخدم الخلاط وضف مزيج من الكركديه مع بشر البرتقال هيلمانز مايونيز حقيقي وملح وفلفل واخلطهم كويس.
- دخل الصوص في الثلاجة.
-
للتقديم:
- أخلط البنجر مع شرائح البرتقال والبصل والبقدونس.
- رتبها على طبق التقديم بعدين ضيف الجبنة المفتتة ، ورش عليها بذر الكمون.
- زين الطبق وضيف الصوص علي السلطة.