سلطة الحبار بالملح والفلفل
استخدم كنور تتبيلة الليمون الحامض علشان تضيف للمايونيز نكهة مميزة في الطبق الخفيف ده.

المكوّنات
سلطة الحبار بالملح والفلفل
−
+
ج.م.0.0
الحبار بالملح والفلفل:
حبار بملح البحر والفلفل
/kg
1.0 kg
0%
السلطة:
صلصة الصويا
/ml
150.0 ml
0%
ميرين
/ml
100.0 ml
0%
خضروات ورقية للسلطة مشكلة
/g
350.0 g
0%
خيار، مقطع شرائح رفيعة
/g
250.0 g
0%
جزر، شرايح رفيعة
/g
200.0 g
0%
مايونيز الليمون الأخضر:
/
الحبار بالملح والفلفل:
-
حبار بملح البحر والفلفل 1.0 kg
السلطة:
-
صلصة الصويا 150.0 ml
-
ميرين 100.0 ml
-
خضروات ورقية للسلطة مشكلة 350.0 g
-
خيار، مقطع شرائح رفيعة 250.0 g
-
جزر، شرايح رفيعة 200.0 g
مايونيز الليمون الأخضر:
التحضير
-
الحبار بالملح والفلفل:
- اقلي الحبار في زيت غزير.
-
السلطة:
- اخلط صوص الصويا والميرين مع بعض وبعدها اخلط أوراق السلطة، الخيار والجزر.
-
مايونيز الليمون الأخضر:
- اخلط كنور تتبيلة الليمون الحامض مع هيلمانز مايونيز حقيقي.
-
للتقديم:
- ضيف السلطة في طبق التقديم وضيف الحبار بالملح والفلفل، قدمه مع مايونيز الليمون الأخضر.
-
نصيحة:
- شوف وصفات تانية للأطباق الرئيسية لوجبة الغداء لتطوير قائمة الطعام.