فراخ بالرمان
تتبيلة غنية هتدي وراك الفراخ طعم لذيذ ومميز. مع حبات الرمان وريحة الكزبرة العطرية، هتحب الوجبة دي وتطلبها بعد يوم عمل في نص الأسبوع. بننصح باستخدام بودرة مرقة الفراخ من كنور علشان تقوي نكهة الفراخ وصوص الديمي جلاس من كنور علشان يوزن النكهات وقوام الطبق.

المكوّنات
فراخ بالرمان
−
+
ج.م.0.0
الفراخ بالرمان:
زيت زيتون
/ml
100.0 ml
0%
200 جم صدر دجاج
/kg
2.0 kg
0%
بصل مفروم
/g
200.0 g
0%
صنوبر
/g
300.0 g
0%
عصير الليمون و الزينة
/kg
1.0 kg
0%
ماء
/l
1.0 l
0%
/
الفراخ بالرمان:
-
زيت زيتون 100.0 ml
-
200 جم صدر دجاج 2.0 kg
-
بصل مفروم 200.0 g
-
صنوبر 300.0 g
-
عصير الليمون و الزينة 1.0 kg
-
ماء 1.0 l
التحضير
-
الفراخ بالرمان:
- سخن الزيت في طاسة كبيرة على نار متوسطة، حط قطع الفراخ والبصل واطبخها لمدة 20 دقيقة مع التقليب من وقت للتاني بعدين ضيف الجوز المطحون وبودرة مرقة الفراخ من كنور، عصير الرمان، والمياه المغلية.
- اغلي الخليط وبعدين سيبه على نار خفيفة لمدة نص ساعة مع التحريك من وقت للتاني.
- حضر صوص الديمي جلاس في نص لتر مياه دافية واخلطه كويس، ضيفه للفراخ وسيبه على نار خفيفة لمدة 30 دقيقة وقدمه مع الرز الأبيض.