Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

سلطة البوراتا والفاصوليا الخضراء:

  • فاصوليا/فول مجمد 300.0 g
  • طماطم تشيري متقطعة أنصاف 200.0 g
  • كوسة متقطعة شرائح 200.0 g
  • ملح 2.0 g
  • فلفل أسود، مسحوق 1.0 g
  • زيت زيتون بكر ممتاز 145.0 ml
  • رغيف عيش متقطع شرائح 10.0 pc
  • أوراق ريحان طازة 100.0 g
  • بقدونس 50.0 g
  • فجل أحمر صغير متقطع رفيع 100.0 g
  • فصوص ثوم 10.0 g
  • فلفل أسود، مسحوق 1.0 قرصة
  • وراق متنوعة من الخس 200.0 g
  • الدريسينج البسلميك 300.0 g
  • جبنة البوراتا 10.0 pc
  • صنوبر محمص 50.0 g

التحضير

  1. سلطة البوراتا والفاصوليا الخضراء:

    • اغسل وصفي كل الخضار اللي هنسخدمه في الوصفة دي.
    • نضّف الفول وقشره. 
    •  قطّع الطماطم الصغيرة إلى أنصاف وسيبها على جنب.
    •  قطع الكوسة وتبلها بالملح والفلفل وزيت الزيتون واشويها على الجريل من كل ناحية وسيبها تبرد.
    •  ادهن شرائح العيش بزيت الزيتون وخليه ياخد لون على الجريل من الناحيتين لحد ما يتحمص.
    •  اخلط  كنور بودرة مرقة فراخ مع زيت الزيتون وادهن شوية من الخليط على العيش المحمص.
    •  اخلط الطماطم المتقطعة مع الكوسة المشوية مع الدريسينج البلسمك
    •  رتب كل المكونات على طبق بارد  ورش عليهم زيت الريحان (من الخليط اللي عملناه)
    •  وزيّن الطبق بالصنوبر المتحمص والفلفل الأسود.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة