Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

الصلصة:

التحضير

  1. الصلصة:

    • سخّن زيت المستردة في طاسة واقلي فيها البصل لحد ما يذبل. ضيف الثوم والأعشاب وقلب الخليط لمدة دقيقتين إضافيتين على حرارة متوسطة.
    • أضِف الماء وسيب المزيج يغلي على نار هادئة قبل إضافة معجون الطماطم، كنور بودرة مرقة الخضار وقلبه كويس. لما تبدأ الصلصة بالغليان ارفعها من على النار.
  2. نصيحة الطاهي:

    • هذه الصلصة جاهزة للاستخدام كقاعدة لأطباق كتير، زي صلصة البولونيز، أو اللازانيا، أو الباستا أرابياتا.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة