Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

بطاطس داتشيس:

التحضير

  1. بطاطس داتشيس:

    • أضفكنور بطاطس مهروسةللماء المغلي واخلط كويس لحد ما يصبح الخليط ناعم.
    • أضف الكريمة، الزبدة ونصف كمية جبنة البارميزان، وصفار البيض.
    • تبل باستخدامكنور خلطة التوابل العربية، الفلفل الأسود وجوزة الطيب.
    • اخلط كويس واغرفها في كيس حلواني بطرف كبير على شكل نجمة.
    •  شكلها على صينية مفروشة بورق الزبدة، ادهنها بالزبدة، رش فوقها بقية الجبنة البارميزان واخبزها على درجة حرارة 200 مئوية لمدة 12 دقيقة تقريباً أو لحد ما يتحول لونها للذهبي.
    • قدمها مع أي نوع من المشاوي، مع مرقة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة