أجنحة الفراخ بالليمون والثوم
معظم الناس حول العالم بيقولوا إنهم ممكن يجربوا نكهات جديدة. الدويتو بين الليمون والثوم المخلوط بأجنحة الفراخ المحبوبة من الجميع هي طريقة مثالية لإبهار ضيوفك في رمضان السنة دي. شوف الوصفة الكاملة من هنا!

المكوّنات
أجنحة الفراخ بالليمون والثوم
−
+
ج.م.0.0
التحضير:
أجنحة دجاج
/kg
1.0 kg
0%
ببريكا مدخنة
/g
5.0 g
0%
الزيوت النباتية
/ml
100.0 ml
0%
ثوم مفروم ناعماً
/g
60.0 g
0%
ماء
/ml
100.0 ml
0%
كزبرة خضرا
/g
60.0 g
0%
/
التحضير:
-
أجنحة دجاج 1.0 kg
-
ببريكا مدخنة 5.0 g
-
الزيوت النباتية 100.0 ml
-
ثوم مفروم ناعماً 60.0 g
-
ماء 100.0 ml
-
كزبرة خضرا 60.0 g
التحضير
-
التحضير:
- تبل الأجنحة بـ 50 جم من كنور تتبيلة الطيور، فلفل أسود، بابريكا واتركها في الثلاجة لمدة 20 دقيقة.
- اقلي الأجنحة في زيت غزير على درجة حرارة 170 مئوية لمدة 5 دقايق.
- في طاسة، دوب الزبدة، أضف الثوم، وقلبه لحد ما يتحول لونه للذهبي. أضف الماء ثم كنور تتبيلة الليمون والتتبيلات. أخيراً، أضف الأجنحة واطبخها لمدة 4 دقايق وزينها بأوراق الكزبرة.