Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

تحضير وطبخ بودينج يوركشير:

التحضير

  1. تحضير وطبخ بودينج يوركشير:

    • في الخلاط، اخلط البيض والحليب والدقيق وبودرة مرقة الخضار من كنور. اخلطهم كويس وبعدين حطهم في التلاجة لحد ما يبقوا جاهزين للاستعمال (سيب الخليط يرتاح لمدة 30 دقيقة على الأقل).
    • سخن الفرن على حرارة 220 درجة مئوية.
    • حط معلقة صغيرة من الدهن البقري السخن في كل جزء من صينية البودنج أو المافن، وحطها في الفرن على الرف اللي فوق لحد ما تبقى سخنة جداً.
    • لما تخرج الصينية من الفرن، اغرف خليط البودنج في عيون الصينية أعلى شوية من النص (لازم تكون الصينية سخنة جدا) بعدين رجعها الفرن تاني بسرعة.
    • اخبزها لحد ما يرتفع البودنج كويس جداً، ويبقى لونه دهبي ومقرمش، وده هياخد وقت من 15 - 20 دقيقة. ما تفتحش باب الفرن إلا لما البودنج يستوي ويرتفع وإلا مش هترتفع العجينة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة