مووس كنافة بالفانيليا
أجمع بين الكنافة التقليدية مع مووس الفانيليا الجديده و كن الأول في تقدمها في المنيو بتاعك كا حلوى الرمضانية. مقرمشه و غنيه بالنكهات هتقدم لضيوفك تجربه منفرده عصريه و تقليديه في مره واحده مع أول قضمه. الوصفة الكاملة هنا.

المكوّنات
لتحضير طبقة الكنافة:
-
كنافة 300.0 g
-
قرفة 1.0 g
-
زبدة سائحة 100.0 g
-
سكر 100.0 g
لتحضير البودنج:
-
الحليب 1.5 l
-
كريمة جبن 500.0 g
التحضير
-
لتحضير طبقة الكنافة:
- اخلط الكنافة بالزبدة والقرفة والسكر.
- في صينية مقاس 9 بوصة ضيف الكنافة علشان تبقي تحت طبقة التشيز كيك.
- حمرها في الفرن لحد ما يحمر لونها و تبقي دهبي وسيبها في الصينية.
-
لتحضير البودنج:
- سخن اللبن علي80 درجة مئوية بعدين ضيف عليه بودرة كارت دور موس الفانيليا واخلطهم كويس.
- ضيف الخليط فوق الكنافة ودخلها التلاجة.
- قبل التقديم ضيف كارت دور صوص الفواكه البرية.