+

لتحضير طبقة الكنافة:

  • كنافة 300 g
  • قرفة 1 g
  • زبدة سائحة 100 g
  • سكر 100 g

لتحضير البودنج:

  • الحليب 1.5 l
  • كريمة جبن 500 g
  1. لتحضير طبقة الكنافة:

    • اخلط الكنافة بالزبدة والقرفة والسكر.
    • في صينية مقاس 9 بوصة ضيف الكنافة علشان تبقي تحت طبقة التشيز كيك.
    • حمرها في الفرن لحد ما يحمر لونها و تبقي دهبي وسيبها في الصينية.
  2. لتحضير البودنج:

    • سخن اللبن علي80 درجة مئوية بعدين ضيف عليه بودرة كارت دور موس الفانيليا واخلطهم كويس.
    • ضيف الخليط فوق الكنافة ودخلها التلاجة.
    • قبل التقديم ضيف كارت دور صوص الفواكه البرية.