كورند بيف كولكانون
احصل على نكهة أيرلندية أصلية في دقايق مع طبق البطاطس المهروسة والكرنب اللي بيعتبر مناسب مع اليخنة أو أطباق اللحمة. جرب الوصفة اللي تحت.

المكوّنات
تحضير الكولكانون:
-
بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 100 g
-
مسحوق الثوم 10 g
-
كورند بيف، مقطع 200 g
-
ملفوف 200 g
-
ماء 1.5 l
-
ثوم معمر، مقطع 10 g
التحضير
-
تحضير الكولكانون:
- اقلي البصل والكورند بيف وكرنب سافوي في كمية قليلة من الزبدة لحد ما يبقى البصل مسكر والكرنب يبقى أطرى.
- حضر البطاطس المهروسة كنور مع الماء وحطها على جنب.
- اخلط الكرنب والكورند بيف مع البطاطس المهروسة. ضيف الزبدة ومسحوق مرقة الخضار من كنور.