Menu
نقاط ولاء
+

التحضير:

  • زيت للقلي 1.0 l
  • كفتة رز على شكل أصابع 4 سم 1.0 kg
  • براعم البصل مقطعة 150.0 g
  • معجون الطماطم 100.0 g
  • مسحوق الكمون 4.0 g
  • مسحوق قرفة 1.0 g
  • فلفل اسود 2.0 g
  • ماء 4.0 l
  • بطاطس مكعبات 400.0 g
  1. التحضير:

    • سخن الزيت ل 160 درجة مئوية علشان تحمير الكفتة.
    • في حلة كبيرة للطهي ضيف شوية زيت و قم بقلي البصل ثم ضيف معجون الطماطم والكمون وبودرة القرفة والفلفل الأسود و كنور بودرة مرقة فراخ و ضيف كنور ديمي جلاس والمياه و سيبهم لمدة 5 دقايق
    • ضيف مكعبات البطاطس تطهي لمده 10 دقائق.
    • أضف الكفتة المقلية.
    • قبل تقديم الطبق، سيبة على النار لمدة 15 دقيقة من غير غطاء، واتأكد ان البطاطس استوت.