+

التتبيلة

الطبقة المغلفة:

  • دقيق 500 g
  • بيض مضروب 200 g
  • فتات الخبز المطحون (البقسماط) 500 g
  1. التتبيلة

    • أخلط كنور خلطة شيش طاووق وصوص باربكيو هيكوري كنور في كيس بلاستيكي يغلق بالسحاب (زيلوك). ضف البصل والثوم ومسحوق خليط الليمون الحامض كنور والموستردة والكزبرة وأخلط المزيج كويس جدا.
    • ضيف كبد الدجاج للكيس وسيبها تتبل في الثلاجة لمدة 30 دقيقة.
  2. الطبقة المغلفة:

    • الخطوة الأولي: الدقيق: أملي صنيه كبيرة بالدقيق بعدها غلف الكبد بالدقيق ونفضها من أي زيادات.
    • الخطوة الثانية: البيض: أملي صنيه تانية بالبيض وغطس الكبد فيه علشان تتغطي بالكامل.
    • الخطوة الثالثة: البقسماط: أملي صنيه ثالثة بالبقسماط وغلف الكبد بيه.
    • أقلي الكبد بدرجة 170 مئوية لمدة 6-8 دقائق لحد ما تتحمر.
+