+

التحضير

  1. التحضير

    • اخلط الفراخ مع بهارات شيش طاووق كنور وسيبها في التلاجة لمدة 30 دقيقة.
    • دفي زيت الزيتون في حلة كبيرة على نار متوسطة،  ضيف  قطع الفراخ وسويها شوية لحد ما لونها يبقى بني. في نفس الحلة بس على نار هادية_متوسطة نشوح البصل والفلفل لغاية ما البصل يبقا شفاف وطري. ضيف الثوم والكزبرة المتخرطة والطماطم وسوي لمدة دقيقة. شيل من على النار وزود الزتون.
    • ابدأ إغرف الفراخ في وسط القطايف ورش بصوابعك الجبنة على الوش واقفلها بحرص. اقلي في الزيت لحد ما لونها يبقى ذهبي.
+