+

التحضير:

  1. التحضير:

    • اخلط الفراخ مع بهارات شيش طاووق كنور وسيبها في التلاجة لمدة 30 دقيقة.
    • دفي زيت الزيتون في حلة كبيرة على نار متوسطة،  ضيف  قطع الفراخ وسويها شوية لحد ما لونها يبقى بني. في نفس الحلة بس على نار هادية_متوسطة نشوح البصل والفلفل لغاية ما البصل يبقى  شفاف وطري. ضيف الثوم والكزبرة المفرومة والطماطم وسويهم لمدة دقيقة. شيلهم من على النار وزود الزيتون .
    • ابدأ إغرف الفراخ في وسط القطايف ورش بصوابعك الجبنة على الوش واقفلها بحرص. اقلي في الزيت لحد ما لونها يبقى ذهبي.
+