قطايف بالموز وصوص الفراولة
جرب القطايف الشرقية مع كارت دور صوص فراولة وأبهر ضيوفك بأحلى تحلية في رمضان. أقرا الوصفة الكاملة وضيف الطبق ده لقائمة رمضان في مطعمك السنة دي.

المكوّنات
قطايف بالموز وصوص الفراولة
−
+
ج.م.0.0
طريقة التحضير:
زبدة
/g
120.0 g
0%
قطايف
/pc
20.0 pc
0%
كريمة خفق
/ml
300.0 ml
0%
موز مقطع شرائح
/pc
4.0 pc
0%
كارت دور صوص فراولة ٦×١كجم
/g
180.0 g
0%

سكر ناعم
/g
100.0 g
0%
ورق نعناع طازج
/g
20.0 g
0%
/
طريقة التحضير:
-
زبدة 120.0 g
-
قطايف 20.0 pc
-
كريمة خفق 300.0 ml
-
موز مقطع شرائح 4.0 pc
-
سكر ناعم 100.0 g
-
ورق نعناع طازج 20.0 g
التحضير
-
طريقة التحضير:
- سيح الزبدة في طاسة تيفال وأقلي القطايف لمدة دقيقتين على كل جنب.
- رص الطبق كالاتي: قطعة قطايف فوقها كريمة مخفوقة فوقها الموز وعليها من فوق كارت دور صوص فراولة.
- كرر نفس العملية مع القطعة الثانية ورش السكر وضيف ورق النعناع.