Menu
نقاط ولاء
+

قشر البطاطس:

  • بطاطس، قشر 2.0 kg

تشيبوتلي المايونيز:

اللمسة النهائية:

  • جبنة، شيدر، مبشورة 200.0 g
  • بيكون، مقطع شرائح ومطبوخ 500.0 g
  • البصل الأخضر شرائح 100.0 g
  1. قشر البطاطس:

    • اقلي قشر البطاطس مرتين.
  2. تشيبوتلي المايونيز:

    • في طبق، اخلط هيلمانز مايونيز حقيقي وكنور هيكوري باربيكيو صوص.
  3. اللمسة النهائية:

    • رص قشر البطاطس على طبق التقديم، احشيها بالجبنة والبيكون. ضيف فوقها التشيبوتلي مايونيز وزينها بالبصل الأخضر.