+

مايونيز بالكاري:

خليط الفراخ الكريسبي:

الفراخ المقرمش:

  • صدور دجاج 2.5 kg

السندويتش:

  1. مايونيز بالكاري:

    • اقلي البصل، والثوم، والجنزبيل، والفلفل الحراق لحد ما كله يدبل.
    • ضيف الكاري، ومسحوق مرقة الفراخ من كنور، وسيب الخليط على النار لحد ما ريحته تطلع. ضيف معجون الطماطم والكريمة. اخلط كله لحد ما يبقى الخليط ناعم.
    • خفف النار لحد ما تبقى الصلصة تقيلة بعدين شيلها من على النار وسيبها تبرد.
    • اخلط الصلصة مع المايونيز الحقيقي من هيلمنز.
  2. خليط الفراخ الكريسبي:

    • اخلط كل المكونات مع بعض ما عدا الماء.
  3. الفراخ المقرمش:

    • قطع الفراخ لشرايح.
    • غمس الفراخ في الخليط وبعدين في الماء البارد لمدة 10 ثواني.
    • غمس الفراخ تاني بخليط الدقيق. اقلي الفراخ في الزيت السخن على حرارة 170 درجة.
  4. السندويتش:

    • سخّن عيش  النان، وحط  صوص المايونيز بالكاري عليه.
    • حط الفراخ وزينها بالبصل، والكزبرة، والنعناع الطازة، بعدين ضيف الصوص تاني على الفراخ ورش عليها شوية من مسحوق خليط الليمون من كنور.
+