Menu
نقاط ولاء
+

مايونيز بالكاري:

  • زيت ذرة 10.0 ml
  • بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 200.0 g
  • زنجبيل 30.0 g
  • مسحوق الثوم 30.0 g
  • فلفل حار، طازج 20.0 g
  • مسحوق الكاري 50.0 g
  • معجون الطماطم 100.0 g
  • كريما 150.0 ml

خليط الفراخ الكريسبي:

  • دقيق 1200.0 g
  • نشاء الذر 160.0 g
  • دقيق الخبز 10.0 g
  • مسحوق الفلفل الحار 10.0 g
  • بيكنج صودا 10.0 g
  • ماء مثلج 4.0 l

الفراخ المقرمش:

  • صدور دجاج 2.5 kg

السندويتش:

  • خبز عربي صغير 20.0 pc
  • بصل، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة 100.0 g
  • نعناع طازج مقطع 40.0 g
  • كزبرة طازجة مفرومة ناعماً 40.0 g
  1. مايونيز بالكاري:

    • اقلي البصل، والثوم، والجنزبيل، والفلفل الحراق لحد ما كله يدبل.
    • ضيف الكاري، ومسحوق مرقة الفراخ من كنور، وسيب الخليط على النار لحد ما ريحته تطلع. ضيف معجون الطماطم والكريمة. اخلط كله لحد ما يبقى الخليط ناعم.
    • خفف النار لحد ما تبقى الصلصة تقيلة بعدين شيلها من على النار وسيبها تبرد.
    • اخلط الصلصة مع المايونيز الحقيقي من هيلمنز.
  2. خليط الفراخ الكريسبي:

    • اخلط كل المكونات مع بعض ما عدا الماء.
  3. الفراخ المقرمش:

    • قطع الفراخ لشرايح.
    • غمس الفراخ في الخليط وبعدين في الماء البارد لمدة 10 ثواني.
    • غمس الفراخ تاني بخليط الدقيق. اقلي الفراخ في الزيت السخن على حرارة 170 درجة.
  4. السندويتش:

    • سخّن عيش  النان، وحط  صوص المايونيز بالكاري عليه.
    • حط الفراخ وزينها بالبصل، والكزبرة، والنعناع الطازة، بعدين ضيف الصوص تاني على الفراخ ورش عليها شوية من مسحوق خليط الليمون من كنور.