Menu
نقاط ولاء
+

التحضير:

  • السمن 80.0 g
  • ورقتا غار 2.0 pc
  • دجاج فيليه 500.0 g
  • ثوم مفروم 5.0 g
  • براعم البصل مقطعة 150.0 g
  • مكعبات بطاطس متوسطة 100.0 g
  • جزر مقطع مكعبات 100.0 g
  • بازيلا 100.0 g
  • مسحوق الكاري 60.0 g
  • لبن جوزهند 150.0 g
  • شرائح الطماطم 150.0 g
  • ملح 1.0 tsp
  • فلفل اسود 3.0 g
  • كمون 5.0 g
  • ورق كزبرة 100.0 g
  • تفاح أخضر مكعبات متوسطة 100.0 g
  1. التحضير:

    • في حلة كبيرة على نار عالية ضيف السمنة وورق اللورا ثم كنور مكعبات مرقة فراخ.
    • سيبهم على النار لمدة 3 دقائق ، ضيف الثوم والبصل وسيبهم لمدة 5 دقائق.
    • ضيف البطاطس والجزر والبسلة  5 دقائق.
    • ضيف اﻟمرقة واﻟﻜﺎري و سيبهم يغلوا ﻟﻤﺪة 5 دﻗﺎئق.
    • ثم لبن جوز الهند على نار خفيفة لمدة 3 دقائق.
    • ثم ضيف الطماطم وأضبط التتبيله.
    •  ضيف الكزبرة بعد ما تشيلها من علي النار.
  2. نصيحة:

    • قدم الطبق مع الرز البسمتي المطبوخ علي البخار.