فراخ بالكزبرة والكاري مع الخضروات
طبق الفراخ بالكزبرة والكاري هيخلى المنيو لا يقاوم فى شهر رمضان. مع مكونات بتقوم علي تقوية النكهات المختلفة. جرب الوصفة!

المكوّنات
التحضير:
-
السمن 80.0 g
-
ورقتا غار 2.0 pc
-
دجاج فيليه 500.0 g
-
ثوم مفروم 5.0 g
-
البصل المقطع 150.0 g
-
مكعبات بطاطس متوسطة 100.0 g
-
جزر مقطع مكعبات 100.0 g
-
بازيلا 100.0 g
-
مسحوق الكاري 60.0 g
-
لبن جوزهند 150.0 g
-
شرائح الطماطم 150.0 g
-
ملح 1.0 tsp
-
فلفل اسود 3.0 g
-
كمون 5.0 g
-
ورق كزبرة 100.0 g
-
تفاح أخضر مكعبات متوسطة 100.0 g
التحضير
-
التحضير:
- في حلة كبيرة على نار عالية ضيف السمنة وورق اللورا ثم كنور مكعبات مرقة فراخ.
- سيبهم على النار لمدة 3 دقائق ، ضيف الثوم والبصل وسيبهم لمدة 5 دقائق.
- ضيف البطاطس والجزر والبسلة 5 دقائق.
- ضيف اﻟمرقة واﻟﻜﺎري و سيبهم يغلوا ﻟﻤﺪة 5 دﻗﺎئق.
- ثم لبن جوز الهند على نار خفيفة لمدة 3 دقائق.
- ثم ضيف الطماطم وأضبط التتبيله.
- ضيف الكزبرة بعد ما تشيلها من علي النار.
-
نصيحة:
- قدم الطبق مع الرز البسمتي المطبوخ علي البخار.