Menu
نقاط ولاء
+

الفراخ بالرمان:

  • زيت زيتون 100 ml
  • 200 جم صدر دجاج 2 kg
  • بصل مفروم 200 g
  • صنوبر 300 g
  • عصير الليمون و الزينة 1 kg
  • ماء 1 l
  1. الفراخ بالرمان:

    • سخن الزيت في طاسة كبيرة على نار متوسطة، حط قطع الفراخ والبصل واطبخها لمدة 20 دقيقة مع التقليب من وقت للتاني بعدين ضيف الجوز المطحون وبودرة مرقة الفراخ من كنور، عصير الرمان، والمياه المغلية.
    • اغلي الخليط وبعدين سيبه على نار خفيفة لمدة نص ساعة مع التحريك من وقت للتاني.
    • حضر صوص الديمي جلاس في نص لتر مياه دافية واخلطه كويس، ضيفه للفراخ وسيبه على نار خفيفة لمدة 30 دقيقة وقدمه مع الرز الأبيض.