+

الكنافه:

  • كنافة 200 g
  • سكر 50 g
  • زبدة سائحة 50 g

العاشورة:

  • الحليب 2 l
  • قمح مطبوخ 300 g
  • فستق مملح 200 g
  • مسحوق قرفة 1 g
  1. الكنافه:

    • لتحضير الكنافة: قطع الكنافة لخيوط واخلطها مع السكر والزبدة السايحة وافردها في طبقة واحدة.
    • حمر الكنافة في الفرن علي درجة حرارة 180 لمدة 4 دقايق أو لحد ما يبقي لونها دهبي.
  2. العاشورة:

    • أغلي اللبن ل90 درجة مئوية وضيف القمح المطبوخ لمدة دقيقة واحدة.
    • ضيف 500 ج كارت دور موس الفانيليا علي المزيج.
    • ثم قم بملء أطباق التقديم وقم بتركهم للتبريد.
    • ضيف  الكنافة علي العاشورة و رش المكسرات.
+