Menu
Loyalty points
+

الكنافه:

  • كنافة 200.0 g
  • سكر 50.0 g
  • زبدة سائحة 50.0 g

العاشورة:

  1. الكنافه:

    • لتحضير الكنافة: قطع الكنافة لخيوط واخلطها مع السكر والزبدة السايحة وافردها في طبقة واحدة.
    • حمر الكنافة في الفرن علي درجة حرارة 180 لمدة 4 دقايق أو لحد ما يبقي لونها دهبي.
  2. العاشورة:

    • أغلي اللبن ل90 درجة مئوية وضيف القمح المطبوخ لمدة دقيقة واحدة.
    • ضيف 500 ج كارت دور موس الفانيليا علي المزيج.
    • ثم قم بملء أطباق التقديم وقم بتركهم للتبريد.
    • ضيف  الكنافة علي العاشورة و رش المكسرات.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة