+

الخليط:

القلي:

  1. الخليط:

    • حضر الخلطة قبل 20 دقيقة من القلي.
    • اخلط كل المكونات مع بعض.
    • ضيف الماء المتلج بالتدريج واخلط كله بالشوكة.
    • زوّد الماء لو احتجت.
  2. القلي:

    • رشّ الدقيق وكنور بودرة مرقة الخضار على السمك قبل تغميسه بالخلطة. .
    • اخلط الأعشاب وقطع الثوم مع بعض، بعدين غمّس السمك في الخلطة الأول وبعدين في خلطة الأعشاب.
    • اقلي السمك على حرارة 180 درجة مئوية لحد ما يبقى ذهبي اللون.
    • قدّمه مع البطاطس ومع الصوص المفضل ليك.
+