Menu
Loyalty points
+

التحضير:

  • زبدة 20.0 g
  • بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30.0 g
  • خليط 7 بهارات 10.0 g
  • مسحوق الثوم 5.0 g
  • كنور صوص الجريفي البني ٦×٨٠٠جم 100.0 g
  • ماء 1.0 l
  • تمر، منزوع النوى 50.0 g
  • كريما 100.0 ml
  1. التحضير:

    • قبل ما تبدأ بتحضير الجريفي، انقع التمر في المياه لمدة 15 دقيقة لحد ما يبقى طري.
    • اقلي البصل في الزبدة لحد ما يتحول لونه لدهبي، بعدين ضيف السبع بهارات والثوم.
    • حضر صوص الجريفي البني من كنور مع المياه قبل ما تضيف التمر، واخلطه بخلاط يدوي قبل ما تحطهم على خليط البصل وحط الكريمة كلمسة أخيرة.
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة