Menu
نقاط ولاء
+

التحضير:

  • زبدة 20.0 g
  • بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30.0 g
  • خليط 7 بهارات 10.0 g
  • مسحوق الثوم 5.0 g
  • كنور صوص الجريفي البني ٦×٨٠٠جم 100.0 g
  • ماء 1.0 l
  • تمر، منزوع النوى 50.0 g
  • كريما 100.0 ml
  1. التحضير:

    • قبل ما تبدأ بتحضير الجريفي، انقع التمر في المياه لمدة 15 دقيقة لحد ما يبقى طري.
    • اقلي البصل في الزبدة لحد ما يتحول لونه لدهبي، بعدين ضيف السبع بهارات والثوم.
    • حضر صوص الجريفي البني من كنور مع المياه قبل ما تضيف التمر، واخلطه بخلاط يدوي قبل ما تحطهم على خليط البصل وحط الكريمة كلمسة أخيرة.