صوص الجريفي على الطريقة الريفية
بيتكون صوص الجريفي ده من مكونات طازة اللي بتميز الأكل الريفي. اتمتع بنكهة مميزة غنية تليق مع اللحمة البقري المحمرة. شوف وصفتنا تحت.

المكوّنات
صوص الجريفي على الطريقة الريفية
−
+
ج.م.0.0
التحضير:
بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة
/g
30.0 g
0%
جزر، مقطع إلى مكعبات صغيرة
/g
30.0 g
0%
كرفس، مقطع إلى مكعبات صغيرة
/g
30.0 g
0%
فلفل أحمر، برونواز
/g
30.0 g
0%
زبدة
/g
20.0 g
0%
مسحوق الثوم
/g
5.0 g
0%
كنور صوص الجريفي البني ٦×٨٠٠جم
/g
100.0 g
0%
ماء
/l
1.0 l
0%
طماطم كونكاسيه
/g
30.0 g
0%
إكليل الجبل، طازج
/g
5.0 g
0%
كريما
/ml
100.0 ml
0%
/
التحضير:
-
بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30.0 g
-
جزر، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30.0 g
-
كرفس، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30.0 g
-
فلفل أحمر، برونواز 30.0 g
-
زبدة 20.0 g
-
مسحوق الثوم 5.0 g
-
كنور صوص الجريفي البني ٦×٨٠٠جم 100.0 g
-
ماء 1.0 l
-
طماطم كونكاسيه 30.0 g
-
إكليل الجبل، طازج 5.0 g
-
كريما 100.0 ml
التحضير
-
التحضير:
- اقلي البصل، والجزر، والكرفس، والفلفل بالزبدة والثوم لحد ما يبقى الخضار ناعم ولونه دهبي.
- حضّر صوص الجريفي البنّي كنور مع الماء، ولما تبقى تقيلة ضيفها لخليط الخضار المقلية.
- ضيف الطماطم والروز ماري قبل الكريمة علشان تحصل على نكهة قوية.