صوص الجريفي على الطريقة الريفية
بيتكون صوص الجريفي ده من مكونات طازة اللي بتميز الأكل الريفي. اتمتع بنكهة مميزة غنية تليق مع اللحمة البقري المحمرة. شوف وصفتنا تحت.

المكوّنات
التحضير:
-
بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30 g
-
جزر، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30 g
-
كرفس، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30 g
-
فلفل أحمر، برونواز 30 g
-
زبدة 20 g
-
مسحوق الثوم 5 g
-
كنور صوص الجريفي البني ٦×٨٠٠جم 100 g
-
ماء 1 l
-
طماطم كونكاسيه 30 g
-
إكليل الجبل، طازج 5 g
-
كريما 100 ml
التحضير
-
التحضير:
- اقلي البصل، والجزر، والكرفس، والفلفل بالزبدة والثوم لحد ما يبقى الخضار ناعم ولونه دهبي.
- حضّر صوص الجريفي البنّي كنور مع الماء، ولما تبقى تقيلة ضيفها لخليط الخضار المقلية.
- ضيف الطماطم والروز ماري قبل الكريمة علشان تحصل على نكهة قوية.