Menu
نقاط ولاء
+

التحضير:

  • بصل، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30.0 g
  • جزر، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30.0 g
  • كرفس، مقطع إلى مكعبات صغيرة 30.0 g
  • فلفل أحمر، برونواز 30.0 g
  • زبدة 20.0 g
  • مسحوق الثوم 5.0 g
  • كنور صوص الجريفي البني ٦×٨٠٠جم 100.0 g
  • ماء 1.0 l
  • طماطم كونكاسيه 30.0 g
  • إكليل الجبل، طازج 5.0 g
  • كريما 100.0 ml
  1. التحضير:

    • اقلي البصل، والجزر، والكرفس، والفلفل بالزبدة والثوم لحد ما يبقى الخضار ناعم ولونه دهبي.
    • حضّر صوص الجريفي البنّي كنور مع الماء، ولما تبقى تقيلة ضيفها لخليط الخضار المقلية.
    • ضيف الطماطم والروز ماري قبل الكريمة علشان تحصل على نكهة قوية.