Menu
نقاط ولاء
+

التحضير:

  • ماء 3 l
  • ورقتا غار 1 g
  • براعم البصل مقطعة 80 g
  • شرائح لحمة 120 g
  • معجون الطماطم 150 g
  • حمص 200 g
  • سبانخ مفرومة 300 g
  • مسحوق الكمون 3 g
  • فلفل اسود 1 g
  • الزعتر الطازج 2 g
  1. التحضير:

    • في حلة على نار متوسطة، اغلي كنور بودرة مرقة فراخ وضيف له ورق اللورا والبصل واللحمة واطبخهم لمدة 20 دقيقة.
    • في نفس الحلة ضيف معجون الطماطم وعصير من كنور تتبيلة الليمون الحامض وسيبهم لمدة دقيقتين. ضيف الفاصوليا والسبانخ لمدة 5 دقايق.
    • شيل ورق اللورا وضيف بقية الخضار وسيبهم لمدة 10 دقايق.
    • قدم الشوربة سخنه.