Menu
نقاط ولاء
+

التحضير:

  • ماء 3.0 l
  • ورقتا غار 1.0 g
  • براعم البصل مقطعة 80.0 g
  • شرائح لحمة 120.0 g
  • معجون الطماطم 150.0 g
  • حمص 200.0 g
  • سبانخ مفرومة 300.0 g
  • مسحوق الكمون 3.0 g
  • فلفل اسود 1.0 g
  • الزعتر الطازج 2.0 g
  1. التحضير:

    • في حلة على نار متوسطة، اغلي كنور بودرة مرقة فراخ وضيف له ورق اللورا والبصل واللحمة واطبخهم لمدة 20 دقيقة.
    • في نفس الحلة ضيف معجون الطماطم وعصير من كنور تتبيلة الليمون الحامض وسيبهم لمدة دقيقتين. ضيف الفاصوليا والسبانخ لمدة 5 دقايق.
    • شيل ورق اللورا وضيف بقية الخضار وسيبهم لمدة 10 دقايق.
    • قدم الشوربة سخنه.