Menu
نقاط ولاء
+

طريقة التحضير:

  • ماء 2.0 l
  • صدور دجاج مقطعة مكعبات 500.0 g
  • بصل مفروم ناعماً 100.0 g
  • بطاطس مقطعة مكعبات متوسطة 300.0 g
  • فلفل أحمر مكعبات صغيرة 300.0 g
  • ورقتا غار 1.0 g
  • فلفل اسود 2.0 g
  1. طريقة التحضير:

    • أغلي المياه في حلة وضيف مسحوق مرقة دجاج كنور وبعد كدا ضيف الدجاج وأطبخه لمدة 3 دقائق.
    • شوح البصل والفلفل.
    • ضيف البصل والبطاطس والفلفل الأحمر وورق الغار وأطبخه لمدة 6 دقائق أو لحد ما الخضار يستوي.
    • ضيف التوابل حسب رغبتك وبعد كدا ضيف شوربة كريمة الدجاج كنور وسيب الشوربة تستوي لمدة 5 دقائق إضافية.