شوربة كريمة البطاطس
وصفة سهلة ولذيذة لشوربة كريمة البطاطس ممكن تتحضر في حلة واحدة! هتضمن نجاح الطبق ده مع البيف المدخن والطعم الغني للبطاطس الكريمية. اعرف الوصفة هنا.

المكوّنات
شوربة كريمة البطاطس
−
+
ج.م.0.0
الطريقة:
الحليب
/l
1.0 l
0%
كنور بطاطس مهروسة ١×٢كجم
/g
90.0 g
0%

ملح
/g
2.0 g
0%
فلفل اسود
/g
1.0 g
0%
جبنة تشيدر، مبشورة
/g
50.0 g
0%
/
الطريقة:
-
الحليب 1.0 l
-
ملح 2.0 g
-
فلفل اسود 1.0 g
-
جبنة تشيدر، مبشورة 50.0 g
التحضير
-
الطريقة:
- سخن الحليب في حلة كبيرة على نار متوسطة.
- أضف كنور بطاطس مهروسة في الحليب الدافي لحد ما يصبح الخليط ناعم، مع إضافة حليب أكتر عند الحاجة.
- أضف البيف المدخن وقلب.
- اطبخ الخليط لحد ما تسخن مكعبات البيف، بعد حوالي 3 إلى 5 دقايق.
- تبلها بالملح والفلفل.
- زينها بالفلفل الأسود والشيبسي أو الجبنة الشيدر.