Menu
نقاط ولاء
+

الشوربة:

  • بصل، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة 200 g
  • بطاطس، مبشورة 600 g
  • جزر مبشور 500 g
  • كبيس خيار 200 g
  • بطاطس حلوة مشوية 500 g
  • ثوم 30 g
  • الكريمة الحامضة 700 ml
  • ماء 3 l
  • فلفل أسود، مسحوق 20 g
  1. الشوربة:

    • شوح الثوم، والبطاطس، والجزر، والبطاطا، والبصل في الزبدة في حلة كبيرة. ضيف المخلل وكمل تقليب المكونات لشوية دقايق أو لحد ما تبقى طرية.
    • حضر شوربة كريمة الفراخ من كنور في 3 لتر مياه وضيفها للخضار. اغلي المكونات كلها لحد ما تبقى البطاطس طرية.
    • زيّن الشوربة بالكريمة الحامضة أو قدّمها جنب  الطبق.