شوربة الفراخ مع المخلل
طبق كلاسيكي حراق عملناه بطريقة أسهل مع كنور صلصة الطماطم، علشان هي مطبوخة مخصوص ليك. قدم لضيوفك اللي بيحبوا الخضار أطباق صحية أكتر كل يوم. ممكن كمان تقدم الطبق البسيط اللذيذ ده على سفرتك في رمضان.

المكوّنات
شوربة الفراخ مع المخلل
−
+
ج.م.0.0
الشوربة:
بصل، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة
/g
200.0 g
0%
بطاطس، مبشورة
/g
600.0 g
0%
جزر مبشور
/g
500.0 g
0%
كبيس خيار
/g
200.0 g
0%
بطاطس حلوة مشوية
/g
500.0 g
0%
ثوم
/g
30.0 g
0%
الكريمة الحامضة
/ml
700.0 ml
0%
ماء
/l
3.0 l
0%
فلفل أسود، مسحوق
/g
20.0 g
0%
كنور شوربة كريمة الفراخ ×٧٢٠جم
/g
180.0 g
0%

141
نقاط ولاء
/
الشوربة:
-
بصل، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة 200.0 g
-
بطاطس، مبشورة 600.0 g
-
جزر مبشور 500.0 g
-
كبيس خيار 200.0 g
-
بطاطس حلوة مشوية 500.0 g
-
ثوم 30.0 g
-
الكريمة الحامضة 700.0 ml
-
ماء 3.0 l
-
فلفل أسود، مسحوق 20.0 g
التحضير
-
الشوربة:
- شوح الثوم، والبطاطس، والجزر، والبطاطا، والبصل في الزبدة في حلة كبيرة. ضيف المخلل وكمل تقليب المكونات لشوية دقايق أو لحد ما تبقى طرية.
- حضر شوربة كريمة الفراخ من كنور في 3 لتر مياه وضيفها للخضار. اغلي المكونات كلها لحد ما تبقى البطاطس طرية.
- زيّن الشوربة بالكريمة الحامضة أو قدّمها جنب الطبق.