Menu
نقاط ولاء
+

الشوربة:

  • بصل، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة 200.0 g
  • بطاطس، مبشورة 600.0 g
  • جزر مبشور 500.0 g
  • كبيس خيار 200.0 g
  • بطاطس حلوة مشوية 500.0 g
  • ثوم 30.0 g
  • الكريمة الحامضة 700.0 ml
  • ماء 3.0 l
  • فلفل أسود، مسحوق 20.0 g
  1. الشوربة:

    • شوح الثوم، والبطاطس، والجزر، والبطاطا، والبصل في الزبدة في حلة كبيرة. ضيف المخلل وكمل تقليب المكونات لشوية دقايق أو لحد ما تبقى طرية.
    • حضر شوربة كريمة الفراخ من كنور في 3 لتر مياه وضيفها للخضار. اغلي المكونات كلها لحد ما تبقى البطاطس طرية.
    • زيّن الشوربة بالكريمة الحامضة أو قدّمها جنب  الطبق.