Menu
نقاط ولاء
+

طريقة التحضير:

  • زيت ذرة 30 g
  • البصل ، مكعبات 100 g
  • لحم الغنم المفروم 300 g
  • أوراق سبانخ مقطّعة جوليان 150 g
  • بطاطس مكعبات 200 g
  • جزر، مكعبات 200 g
  • العدس الاخضر 200 g
  • كمون 20 g
  • ماء 2 l
  1. طريقة التحضير:

    • سخن زيت الدرة من كنور في حلة، وضيف البصل وسيبه يستوي لمدة دقيقتين.
    • ضيف اللحمة الضاني المفرومة وشوحها لمدة 4 دقايق أو لحد ما يتحمر.
    • ضيف السبانخ، البطاطس، الجزر، العدس، والكمون المطحون، وقلبهم لمدة 3 دقايق وبعدها زود المياه وبودرة مرقة الفراخ من كنور. سيب الخليط يستوي وقلبه لمدة من 10 - 15 دقيقة أو لحد ما الخضار يستوي.
    • أضف تتبيلة الليم من كنور وحرك المقادير، ثم قدم الشوربة.
    • ضيف تتبيلة الليمون من كنور وقدم الشوربة.