Menu
Loyalty points
+

شكشوكة بالسبانخ:

  1. شكشوكة بالسبانخ:

    • اقلي الفلفل، البصل والثوم في الطاسة مع شوية زيت. أضف التوابل بعد 5 دقائق وقلل الحرارة. أضف معجون الطماطم واطبخ المزيج ببطء.
    • قسم الصوص على 10 طاسات أو قوالب أصغر.
    • اكسر البيض في الطاسة أو القالب.
    • اخبزها في فرن مسبق التسخين على درجة حرارة 180 مئوية لمدة 10 - 12 دقيقة أو لحد ما يستوي البيض.
    • شوح السبانخ لمدة دقائق قليلة مع شوية زيت. تبلها بالملح والفلفل، وضيفها على القوالب.
    • زينها بأوراق الكزبرة.
    • قدم الشكشوكة مع العيش البلدي. 
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة