Menu
نقاط ولاء

المكوّنات

+

المرجان:

الخضروات:

التحضير

  1. المرجان:

    • نظف وشرّح جلد السمك.
    • رشه بالدقيق الممزوج بالملح والفلفل وكنور للمحترفين مسحوق مرقة السمك واقليه في طاسة مدهونة زيت سخن.
    • دخله الفرن على درجة حرارة 180 مئوية لمدة 15 - 20 دقيقة (لحد النضج). 
  2. الخضروات:

    • اخلط بودرة الكاري، كنور تتبيلة الليمون الحامض، كنور للمحترفين مسحوق مرقة السمك مع 100 مل ماء.
    • في حلة ووك سخنة، أضف الخضار وقلبه لحد ما يستوي. أضف الصوص وقلبه واحتفظ بيه لحين وقت التقديم.
    • قدمه مع شريحة ليمون طازة. 
الرئيسية
المنتجات
الوصفات
عربة التسوق
القائمة