سلطة مشكّلة للفطار
لازم تكون أطباق السحور صحية ولذيذة ومليانة بالنكهات والألوان، والسلطة دي بتتميز بإنها بتجمع بين كل العناصر المهمة. الأنواع المختلفة من التوابل والصوصات الجانبية هتخلي الضيوف يختاروا النكهات اللي تعجبهم ويتفننوا فيها. بننصح بالوصفة دي على سفرة السحور!

المكوّنات
سلطة مشكّلة للفطار
−
+
ج.م.0.0
تجهيز الفطار:
حمص معلّب
/g
900.0 g
0%
كورن فليكس
/g
250.0 g
0%
عدس معلّب
/g
450.0 g
0%
شوفان، فوري التحضير
/g
250.0 g
0%
جوز هند، مبشور
/g
200.0 g
0%
تشاتني المانجو
/g
300.0 g
0%
الخيار، برونويز
/g
300.0 g
0%
الكرفس، شرائح رقيقة
/g
200.0 g
0%
الكرفس، الإجازات
/g
50.0 g
0%
كنور تتبيلة الليمون الحامض ١٢×٤٠٠جم
/g
40.0 g
0%

87
نقاط ولاء
حب الرمان
/g
300.0 g
0%
دبس الرمان
/ml
300.0 ml
0%
تشاتني الكزبرة، الخضراء
/ml
300.0 ml
0%
/
تجهيز الفطار:
-
حمص معلّب 900.0 g
-
كورن فليكس 250.0 g
-
عدس معلّب 450.0 g
-
شوفان، فوري التحضير 250.0 g
-
جوز هند، مبشور 200.0 g
-
تشاتني المانجو 300.0 g
-
الخيار، برونويز 300.0 g
-
الكرفس، شرائح رقيقة 200.0 g
-
الكرفس، الإجازات 50.0 g
-
حب الرمان 300.0 g
-
دبس الرمان 300.0 ml
-
تشاتني الكزبرة، الخضراء 300.0 ml
التحضير
-
تجهيز الفطار:
- فضي الحمص والعدس من العلب واشطفهم كويس بعدين ضيف عليهم الخيار، والكرفس وأوراقه، والرمان. تبل الخلطة ببودرة خليط الليمون من كنور.
- ضيف الكورن فليكس والشوفان للسلطة قبل تقديمهم علشان يفضلوا مقرمشين.
- قدم السلطة جنب المقبلات علشان الضيوف يقدروا يختاروا النكهات اللي يحبوها.