+

تجهيز الفطار:

  • حمص معلّب 900 g
  • كورن فليكس 250 g
  • عدس معلّب 450 g
  • شوفان، فوري التحضير 250 g
  • جوز هند، مبشور 200 g
  • تشاتني المانجو 300 g
  • الخيار، برونويز 300 g
  • الكرفس، شرائح رقيقة 200 g
  • الكرفس، الإجازات 50 g
  • حب الرمان 300 g
  • دبس الرمان 300 ml
  • تشاتني الكزبرة، الخضراء 300 ml
  1. تجهيز الفطار:

    • فضي الحمص والعدس من العلب واشطفهم كويس بعدين ضيف عليهم الخيار، والكرفس وأوراقه، والرمان. تبل الخلطة ببودرة خليط الليمون من كنور.
    • ضيف الكورن فليكس والشوفان للسلطة قبل تقديمهم علشان يفضلوا مقرمشين.
    • قدم السلطة جنب المقبلات علشان الضيوف يقدروا يختاروا النكهات اللي يحبوها.
+