سلطة كول سلو الآسيوية
تحضير سلطة الكول سلو دي سريعة وسهلة وبتتميز بألوانها الغنية وتركيبتها المميزة.. ضيف الجمبري ، أو الفراخ ، أو لحم البط المقرمش، علشان تديها لمسة مميزة.

المكوّنات
السلطة:
-
ماء 30.0 ml
-
عصير زنجبيل 30.0 ml
-
فلفل أسود، مسحوق 5.0 g
-
ملح 3.0 g
السلطة:
-
جزر 400.0 g
-
فلفل أحمر، مقطع إلى شرائح طويلة ورفيعة 300.0 g
-
ملفوف أبيض مقطع 500.0 g
-
تفاح أحمر نوع ديليشوس، منزوع القلب ومقطع إلى شرائح رفيعة 200.0 g
-
نعناع طازج 50.0 g
-
كزبرة طازجة مفرومة ناعماً 50.0 g
الزينة:
-
الفاصوليا 200.0 g
التحضير
-
السلطة:
- اخلط كل المكونات، بما فيها كنور خليط الليمون الحامض والمايونيز الحقيقي هيلمنز في خلاط لحد ما يتكون خليط ناعم.
-
السلطة:
- ابشر الجزر والكرنب والبصل. قطّع التفاح لمكعبات، واقطف أوراق النعناع والكزبرة من عروقها. اخلط كل المكونات في طبق للسلطة، وضيف إليها مقدار الصلصة اللي عايزه.
-
الزينة:
- زيّن السلطة ببراعم الفاصوليا،علشان تديها قرمشة مغذية.
-
التقديم:
- ضيف أي نوع من البروتينات، زي لحم البط المقرمش، للسلطة، لنتيجة أحلى.