+

العيش المحمص:

  • عيش بلدي متقطع مكعبات 2*2 سم 250 g
  • زيت زيتون 80 ml
  • ملح 1 tsp
  • فلفل اسود 2 g
  • مسحوق ثوم 5 g

الدريسينج:

السلطة:

  • خس رومانى مقطع 600 g
  • جبنة رومي مبشورة 100 g
  • جبنة رومي المبشورة 80 g
  • فراخ مشوية قطع 200 g
  • شرائح أنشوجة 8 Each
  • فلفل أسود مطحون طازج 3 g
  1. العيش المحمص:

    • سخن الفرن على 180 درجة مئوية.
    • في طبق أخلط العيش مع زيت الزيتون بعدين ضيف الملح والفلفل وبودرة التوم.
    • حمصهم في الفرن لمدة 5 دقايق واتأكد من ان العيش مقرمش ودهبي.
    • سيب العيش يبرد.
  2. الدريسينج:

    • دريسينج هيلمانز مايونيز حقيقي و الجبن المبشور.
    • أخلط الخس  مع الفراخ وقطع العيش المحمص والأنشوجة.
    • قدمهم مع الصوص ورشة جبنة مبشوره.
  3. السلطة:

    • أخلط الخس مع الدريسينج والجبنة ثم الدجاج ، الانشوجه والخبز المحمص.
  4. نصيحه:

    • لنكهه استثنائية أضف للدريسينج كنور تتبيلة الليمون الحامض ومستردة.