سلطة الفراخ والمانجا
نكهات المانجا الحلوة بتكمل بعض في التتبيلة والسلطة الطازة، الشيفات عندنا بيحبوا الوصفة دي للأطباق الصيفية واحنا عارفين إن ضيوفك هيحبوه كمان!

المكوّنات
الفراخ:
-
الزيوت النباتية 50 ml
-
صدور دجاج 800 g
التتبيلة:
-
الزيوت النباتية 40 ml
-
خل أبيض 60 ml
السلطة:
-
مانجا، مقشرة، مقطعة 600 g
-
كزبرة 100 g
-
فلفل أحمر حراق 2 x
-
خيار، مفروم 500 g
-
كراث أندلسي، أحمر، مقطع شرايح رفيعة 100 g
اللمسة النهائية:
-
ليمون أخضر، مقطع أرباع
التحضير
-
الفراخ:
- ضيف الزيت للطاسة واشوي الفراخ لحد ما تبقى ذهبية اللون ومستوية.
- ارفعها من على النار وقطعها.
-
التتبيلة:
- اخلط كنور تتبيلة الليمون الحامض، الخل والزيت مع بعض.
-
السلطة:
- لتحضير السلطة اخلط المانجا، الكزبرة، الفلفل، الخيار والكراث مع بعض.
- ضيف الفراخ المقطعة.
-
اللمسة النهائية:
- ضيف السلطة في طبق صغير ورشه بالتتبيلة المتحضرة.
- قدمها مع قطع الليمون الأخضر.