سلطة الحبار بالملح والفلفل
استخدم كنور تتبيلة الليمون الحامض علشان تضيف للمايونيز نكهة مميزة في الطبق الخفيف ده.

المكوّنات
الحبار بالملح والفلفل:
-
حبار بملح البحر والفلفل 1.0 kg
السلطة:
-
صلصة الصويا 150.0 ml
-
ميرين 100.0 ml
-
خضروات ورقية للسلطة مشكلة 350.0 g
-
خيار، مقطع شرائح رفيعة 250.0 g
-
جزر، شرايح رفيعة 200.0 g
مايونيز الليمون الأخضر:
التحضير
-
الحبار بالملح والفلفل:
- اقلي الحبار في زيت غزير.
-
السلطة:
- اخلط صوص الصويا والميرين مع بعض وبعدها اخلط أوراق السلطة، الخيار والجزر.
-
مايونيز الليمون الأخضر:
- اخلط كنور تتبيلة الليمون الحامض مع هيلمانز مايونيز حقيقي.
-
للتقديم:
- ضيف السلطة في طبق التقديم وضيف الحبار بالملح والفلفل، قدمه مع مايونيز الليمون الأخضر.
-
نصيحة:
- شوف وصفات تانية للأطباق الرئيسية لوجبة الغداء لتطوير قائمة الطعام.