Menu
نقاط ولاء
+

سلطة البوراتا والفاصوليا الخضراء:

  • فاصوليا/فول مجمد 300 g
  • طماطم تشيري متقطعة أنصاف 200 g
  • كوسة متقطعة شرائح 200 g
  • ملح 2 g
  • فلفل أسود، مسحوق 1 g
  • زيت زيتون بكر ممتاز 145 ml
  • رغيف عيش متقطع شرائح 10 pc
  • أوراق ريحان طازة 100 g
  • بقدونس 50 g
  • فجل أحمر صغير متقطع رفيع 100 g
  • فصوص ثوم 10 g
  • فلفل أسود، مسحوق 1 قرصة
  • وراق متنوعة من الخس 200 g
  • الدريسينج البسلميك 300 g
  • جبنة البوراتا 10 pc
  • صنوبر محمص 50 g
  1. سلطة البوراتا والفاصوليا الخضراء:

    • اغسل وصفي كل الخضار اللي هنسخدمه في الوصفة دي.
    • نضّف الفول وقشره. 
    •  قطّع الطماطم الصغيرة إلى أنصاف وسيبها على جنب.
    •  قطع الكوسة وتبلها بالملح والفلفل وزيت الزيتون واشويها على الجريل من كل ناحية وسيبها تبرد.
    •  ادهن شرائح العيش بزيت الزيتون وخليه ياخد لون على الجريل من الناحيتين لحد ما يتحمص.
    •  اخلط  كنور بودرة مرقة فراخ مع زيت الزيتون وادهن شوية من الخليط على العيش المحمص.
    •  اخلط الطماطم المتقطعة مع الكوسة المشوية مع الدريسينج البلسمك
    •  رتب كل المكونات على طبق بارد  ورش عليهم زيت الريحان (من الخليط اللي عملناه)
    •  وزيّن الطبق بالصنوبر المتحمص والفلفل الأسود.